torsdag 22 augusti 2013

Fredagsmys med Arla


Den här lådan skulle väl göra vem som helst glad, och inte minst mig! Tack vare Arla och Prat PR slipper jag bekymra mig över vilken mat som ska lagas för att fira in helgen. Budet som kom tidigare i förmiddags var ett mycket välkommet avbrott i dagens jobba-hemma-marathon. Jag sitter med utredningar, propositioner och yttranden utspridda över hela kontoret, och hoppas innerligt att jag ska hinna bli klar till morgondagens deadline. Sedan ska jag se till att njuta av Chicken tacos, guacamole och glasstårta så det står härliga till.


Recepten och ingredienserna är kirrade, nu återstår själva utförandet. Jag återkommer med resultat!

2 kommentarer:

Monica sa...

Lyllo dig! Eller rättare sagt - Bra Jobbat!!

Annika/Resfredag sa...

Haha, tack. Till båda!