torsdag 15 november 2012

Månadens date!

Oktober 2007.
Tobias och jag är ganska duktiga på att upprätthålla vår plan om att få till en date minst en gång i månaden. I tisdags kväll hade T fixat barnvakt, och jag hade fått besked om att inställa mig vid Heron City klockan 17:45. Kanske var det ingen jättesvår gissning vad daten skulle innebära: Bowling? Bio? Eller kanske både och? Det blev middag och... bio. T hade köpt biljetter till Coldplays konsertfilm. Ett fint substitut eftersom vi aldrig lyckades skaffa barnvakt till den "riktiga" konserten. Jag påminns ständigt om vilka fantastiska musikgenier Coldplay faktiskt är. Många av deras låtar är så bra att jag får gåshud bara jag hör första tonen.

Det var en intressant upplevelse att se konsert på bio. Kanske hade det varit lite tradigt med bara en konsert rakt upp och ner, men filmen var ihopklippt av flera olika konserttillfällen, varvat med korta intervjuer med bandmedlemmarna, plus filmmaterial från "behind the scenes". Alltså: tummen upp för månadens date! Nästa gång är det min tur.

4 kommentarer:

Monica sa...

Kul!

Mimmi sa...

Duktiga ni som kommer iväg. Fast vi får i alla fall lite "egna" promenader. Det är mycket värt.

Annika/Resfredag sa...

Promenader är inte att förakta! :)

Liniz sa...

Duktig med en date i månadn :) VI försöker oxå med det :) Men ibland är det svprt, vi behöver så mkt barnvakt när jag är ute och reser och jobbar...så man vågar inte utnyttj barnvakterna för mkt. Men igår hade vi en mysig date kväll tillsammans iaf var ut och käkade och drack vin bara. Vi skulle gått på bio...men vi kom inte överens över film hiihi.....maken ville se Bond och itne jag ;) jag e säkert knäpp men gillar bara svenska filmer och romantiska komedier....hi hi hi ;) Kul att du läser min blogg. din var super fin och kommerfå fler besök va mig. vilken söt familj du har. visste nte att du känner Linda, vi är ju gamla vänenr fr förr....gick gymnasiet tillsammans och umgås även en del nu :) ha en fin lörd, kraaaam Lina

ses vi på We R Faily idag kanske?