fredag 16 november 2012

Freitag

Godsaker på årets chokladfestival.
Jag gillar tyskans ord för fredag. Frei = ledig/fri, tag = dag. Min Freitag kunde inte ha kommit lägligare. Jag och barnen körde vårt vanliga race med SATS i Haninge och sedan häng med vänner. Sebastian och jag kom precis tillbaka från Coop, där vi inhandlade nödvändigheter till fredagsmyset. Sebbe valde grillchips. Jo tack, han har ärvt sin fars smaklökar i rakt nedstigande led. Själv förstår jag inte storheten i chips. Om jag får välja mellan chips och godis väljer jag alltid, alltid godis.

Just i kväll tänkte jag byta ut mitt kvällste mot en stor kopp varm choklad. Blev inspirerad av kitet jag såg på chokladfestivalen för ett tag sedan, så i kväll ska alltså min 70-procentiga Lindtchoklad få agera en lyxig variant av O´boy. Eftersom det är fredag kommer min varma choklad få av sällskap en kanelbulle eller två. (Och den där nyinköpta påsen från Karamellkungen, den sparar jag tills barnen sover...)

Inga kommentarer: