torsdag 1 november 2012

Fitnessfighten

I dag kör en kompis till mig igång med "Fitnessfighten" på World of Shape. 30 dagar med anpassat tränings- och kostprogram. Bra koncept tror jag, men har själv varken tid eller ork att göra något liknande just nu. Jag kör mitt eget race och hejar på vid sidan av. Principen att köra en månad med balanserad kost och lite mer träning än vanligt är jag dock helt klart på. De två senaste veckorna har urartat i någon slags sockerkavalkad för min del. 


Om jag inte ändrar inriktning nu kommer jag snart att likna julgrisarna jag fotade på chokladfestivalen för ett par veckor sedan. (Söta i och för sig, men jag kan garantera att jag inte kommer se lika festlig ut med kombon äpple i mun plus mullig chokladdoppad rumpa med rött band om...)

4 kommentarer:

Lina sa...

En tränade berättade om Fitnessfighten för mig när jag bara stod och stampade. Hon sa att den är jättebra o ger reultat. Jag testade dock aldrig den. Heja din vän och dig! :-)

Anonym sa...

Heja oss, äter just nu min lunch som är vägd med omsorg ;) Du var grym på träningen som vanligt, och jag tror inte du kommer likna någon gris alls, du är alldeles för snygg för det.... heja heja!!!

Annika/Resfredag sa...

Kul att höra Lisa! Och tack, kan behöva lite hejarop! :)
Och "anomym", hoppas dina 20 g hummus smakade bra.. hehe.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
mlb shop
nike air max
pandora jewelry outlet
converse trainers
coach outlet online
coach outlet