onsdag 31 oktober 2012

Högt och lågt

Jo, det är väl så livet ser ut. Varje dag kan inte vara en fest, ibland är det bara att blunda och hoppa in i den där vardagskarusellen. Jag har inte ens hunnit packa upp resväskan från Moskva. Alltså jag, hon som i princip packar upp väskan i bilen hem på väg från flygplatsen! Träningen ligger på någon slags sparlåga, så jag är glad att jag hann klämma in ett pass Qigong på jobbet i går. Tobias är i Göteborg några dagar med jobbet, men vi hade i alla fall tid att säga "hej" innan vi löste av varandra. Och huset då? Jo, jag börjar allvarligt fundera på om orkanen "Sandy" hann med att svepa över Stuvsta också, med tanke på hur det ser ut här hemma just nu. 

I såna här tider av kaos kan jag få en akut abstinens efter trygghet. Och trygghet för mig innebär familj. Följaktligen gick jag hem från jobbet tidigare i dag, för att hämta barnen på förskolan. Nu har vi lagat pannkakor, byggt med klossar, och gosat in oss i soffan. Nu tittar kidsen på "Dumbo", och jag i min tur försöker samla lite energi för en eventuell röjning i huset. Min bror och hans familj kommer över på middag i morgon, och jag vill ju inte att de ska hamna i någon slags chock.


Fast en helt vanlig onsdag kan också vara rolig, glöm inte det! Förra onsdagen stod Mgroup som bekant för guldkanten på vardagen, då jag och Lisa gjorde ett tappert försök att se lite världsvana ut på röda mattan.

Nu: röjning. (Eller? Soffan ser väldigt skön ut.)

2 kommentarer:

Life of Lisa sa...

Ytterst världsvana!!
En till med kontrast till förra onsdagen här. All work no play. Inte ens med barnen, och då är det ju verkligen trist. För annars är den ju egentligen väldigt rolig och fin den där livets berg- och dalbana.
Imorgon på pricken ett år sedan vi satte oss på flyget inför långresa runt jorden. Imorgon skrapar jag rutorna och åker till jobbet 07.
Well well.

Kram på dig!

Monica sa...

Åh, ni ser så vackra och glamourösa ut!!!