söndag 22 april 2012

The Frog

Alltså, jag har nog aldrig ätit så mycket god mat som under vår tid här på Koh Lanta. Å andra sidan har jag heller aldrig ätit så mycket på restaurang som här. Ett av de bästa köken på ön finns på restaurangen "The Frog", som ligger nere vid kajen inne i Saladan. Menyn innehåller allt man kan önska och lite till, och kvaliteten på maten är mycket hög. The Frogs kvinnliga kock klassar jag som den bästa på hela ön! 

Förra veckan stängde "The Frog" för säsongen, och hade de sista dagarna 50 procent på hela menyn. Jag gav mig på deras fantastiska hamburgare, och hade hoppats på "Death by chocolate" till dessert. Dessvärre var jag lite sent ute, så den var slut. Typiskt. Fick hålla till godo (och ja, god var den!) med en Creme Brulee i stället. Älskar att få "knäcka" ytan på en Creme Brulee, det gör jag alldeles för sällan!
Inga kommentarer: