måndag 23 april 2012

Förstår ni...


... att det känns vemodigt att behöva den här lekplatsen mot en lekpark i Stockholms södra förort? Japp. Vemodigt är rätta ordet.

6 kommentarer:

Sigrid sa...

Oxå jag drömmer om en sån lekpark... Hoppas så på november!

kerstin sa...

åhh .. ja.. jag fattar tror jag .. hur länge har ni varit där och när ska ni hem? njut!!!

Sara sa...

Lovely!

Monnah sa...

Men, ni får ju vara med oss! :) (Äsch, det skulle inte pigga upp mig heller...)

Malle sa...

Vilket fantastiskt kort! Jag har fantiserat och längtat när jag följt er resa på bloggen. Det känns så härligt att även vi ska få börja vårt stora äventyr på Koh Lanta till hösten och jag har blivit så inspirerad! Ni kommer att komma tillbaka till ett vårfint Stockholm:)

Kristink sa...

Äh vaddå?! Om en sisådär 10 veckor kommer det vara ganska skönt väder här också, kanske..