lördag 21 april 2012

Dreamy Spa

En av sakerna jag definitivt kommer sakna från Thailand är alla SPA-behandlingar. Hemma i Sverige gör jag ytterst sällan behandlingar på SPA, det kostar helt enkelt för mycket. Men här, man kan liksom inte låta bli! Det är galet billigt i jämförelse. Det bästa stället jag har hittat heter "Dreamy Spa", och ligger på andra sidan Klong Dao. Mina favoritbehandlingar (usch, låter jag som en fisförnäm Hollywoodfru nu?!) är deras "Facial Deluxe", och deras "Body Scrub Coconut". Åh, ryser av välbehag av att bara tänka på det! På tisdag, dagen innan vi åker hem, har jag bokat in en tretimmars-session, med bland annat "Body Mask" och pedikyr. Gäller att passa på medan man kan.

Innan Jenny åkte hem för att förbereda sig inför Lillemans ankomst,
 tog vi såklart en helrenovering på Dreamy Spa.
Hannah följde med, och gjorde bland annat en grym hårbehandling.
Jenny valde lila naglar. Såklart - lila är ju Dreamy Spa´s signalementfärg!

4 kommentarer:

Fnulan sa...

Jag längtar tills vi ska dit för då ska jag unna mig, räkna med det!!
KRAM

Monnah sa...

Tja, det kan hända att jag hade trivts där jag också!

Aniika sa...

Är ganska säker på att ingen av er hade velat lämna stället...

Meiqing Xu sa...

christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
air jordan retro
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
nmd adidas
christian louboutin outlet
michael kors uk
polo ralph lauren outlet
coach outlet
20170420caiyan