söndag 24 april 2016

Mot Lidingöloppet 15 km!


I Thailand prioriterade jag träningen och tränade även med en PT. Min långsiktliga plan (HAHA) är att springa maraton, men först väntar Lidingöloppet 15 km i höst. Fokus ligger alltså på löpning, men för första gången i mitt liv hänger jag också en del på gymmet. En förutsättning för att jag ska bli en bättre löpare, men framför allt att undvika skador, är att komplettera med styrketräning. Plötligt händer det!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Men snyggt!
och så bra att ha ett tydligt mål med löpningen och att komplettera med styrka för att klara av det. Heja dig!

Linda K Wikström sa...

Låter ju som en perfekt plan!
Här är det promenader och mammamage-appen som gäller...men stort längta på att få åka till gymmet o bränna av ett spinningpass utan en mage i vägen. Några veckor till så....

I sommar kör vi uteträning igen med tjejerna och då är du så välkommen!

Förresten, välkomna hem (till kylan) igen!

Monica sa...

Åh! Jag blir galen på att mina planer är så flyktiga och att jag har så dålig karaktär. Men emellanåt så händer det grejer här också. Jag önskar bara att det hade varit sådant jag själv skulle vilja prioritera! Det är nästan så jag tror att jag själv är min egen största sabotör...

xjd7410@gmail.com sa...

tods outlet online
supra for sale
burberry outlet
true religion jeans
authentic louis vuitton handbags
true religion outlet
nike huarache
kate spade
coach factory outlet
ralph lauren
ralph lauren outlet
toms outlet
jordans for sale
adidas running shoes
marc jacobs handbags
michael kors outlet online sale
adidas superstar trainers
louis vuitton purses
louis vuitton outlet
michael kors handbags
louboutin
louis vuitton outlet
adidas uk
coach outlet store online clearances
longchamp handbags
ghd hair straighteners
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap rolex watches
adidas nmd
chenyingying0711

raybanoutlet001 sa...

pandora jewelry
michael kors
nike store
michael kors handbags outlet
nike air force 1
michael kors uk
michael kors outlet store
nike trainers
michael kors handbags
michael kors uk