lördag 30 april 2016

Hurra för 47 år som gifta!


Valborgsmässoafton innebär att mina föräldrar har varit gifta i 47 långa år, vilken grej! Det jag skriver på Facebook tidigare idag sammanfattar vad jag tänker idag:

Idag har mina föräldrar varit gifta i 47 år. Mina föräldrar betyder allt för mig. Allt! De har lärt mig vikten av hårt arbete, att inget kommer gratis, de har påmint mig om att hjälpa människor som behöver hjälp, de har lärt mig att se det vackra i naturen, de har lockat in mig in i böckernas förtrollade värld, de har uppfostrat mig till att vara tacksam för det jag har - och inte minst har de påmint mig om att de älskar mig precis som jag är, varken mer eller mindre.
Tack mamma och far. Hoppas att ni får en fin dag i ert eget paradis på Sturkö. Vi ses på torsdag!

Och hur spenderar vi då vår Valborg? Tobias har varit med alla barnen ute på Kvarnängens IP i flera timmar, barnen har en kompis här på filmkväll - och kvällens lyxmiddag bestod av... hämtmat. Vi är inte riktigt med i hemmamatchen än, ge oss några veckor till så kanske gläjden över att vara tillbaka i vardagen återfinner sig. Någon brasa blir det inte ikväll, ni andra får elda lite åt oss också!

Mer om mina tankar att vara hemma kan ni förresten läsa om här på Resfredag och lyssna på i podcastform här: Att resa när man nyss har landat.