torsdag 7 januari 2016

"Mamma älskar dig"


Jag har precis nattat den här sötnosen. Rutinen är att jag eller Tobias har henne i famnen och ger henne en flaska välling i vår dubbelsäng. När den är slut lägger vi henne (alltid vaken!) i sin spjälsäng med ett gosedjur och säger god natt. Ikväll sa jag "God natt Nelly, mamma älskar dig". Som svar får jag ett jätteleende och ett par läppar som formar en pussmun och ger en luftpuss. Alltså, tror ni att jag smälte?

I dag fick jag dåligt samvete över alla snabbnudlar och pannkakor (dock aldrig färdiga microrätter, så långt har jag inte sjunkit i träsket den här gången!) och gjorde med hjälp av Julia biffar och köttfärssås av 2 kg köttfärs. Så himla skönt att fylla kyl och frys med vettig mat som räcker några dagar. Nu kan jag återgå till städning, packning och poddande... God natt!

1 kommentar:

Monica sa...

Förstår att du smälte! Gullrumpan...