tisdag 5 januari 2016

Därför reser jag


Det är svårt att försöka förklara den där "hungern" efter att resa som stundtals river och sliter i mig. Ungefär så här tänker jag:

Att vakna i Peking 

3 kommentarer:

Monnah sa...

Ja, tänk så olika vi är! Fast jag reser ju egentligen också gärna. Så jobbig som jag är så längtar jag ofta tillbaka till platser där jag redan lämnat delar av mitt hjärta och det är kanske lite dumt. Tänk vilka guldkorn jag går miste om på det viset!

Annika/Resfredag sa...

Ja, du har ju rest precis hur mycket som helst. Tänk hur många år du har bott utomlands totalt... Galet.

hằng vũ sa...

I enjoyed it, thanks for posting it, I hope this post of yours will be more appreciated by it really excellent. I do not feel sorry for taking the time to read this post, it is really nice and useful to me, thanks for posting it.
friv Games free 2019, jogo io 4 school, abcya3 games, cá koi mini