måndag 21 december 2015

Julmys och #raffaellobuzz


I veckan som gick bjöd jag hem ett gäng kompisar på julhäng. Te, nybakat bröd (köpt, någon måtta får det vara...) och julgodis - i kombination med allmän uppdatering från det senaste halvåret. Hösten har verkligen bara flugit förbi, alla har fullt ös med jobb, barn, plugg och aktiviteter.

Vi åt, förutom julgott som mina kompisar tog med, också ett gäng Raffaello som jag hade fått hem från Buzzador för att testa. Varianten jag fick hemskickad kommer i 4-pack, men finns också i större förpackningar i butik. Raffaello är en kokos- och chokladmandelpralin, perfekt krämig och i lagom storlek för att sluka i en mumsbit. Raffellos "systerpralin" är den välkända Ferrero Rocher som lär vara världens mest sålda pralin.

Mitt personliga betyg blir 10 av 10. Jag älskar kokos och tilltalas av smakkombinationen. En hel rostad mandel omgiven av gräddfyllning - och härligheten är dessutom täckt av ett sprött kex samt toppat med kokos. Föredrar man mörk choklad skulle jag dock tro att smaken blir lite för sockrig och söt.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, nu blev jag sötsugen.. Mm. Ica Mörby, du lever farligt, kanske rånar dig på chokladkakor å lussekatter nu.

Monica sa...

Vilket härligt gäng! <3 Sådana där kokospraliner är inte heller dumma...