onsdag 23 december 2015

Julkänsla i Fredrikshamn

Den här julen blev inte riktigt som vi tänkt oss. I går åkte jag till Karlskrona över dagen för att gå på begravning - en nära och fin vän till familjen gick hastigt och lustigt bort för ett tag sedan. Jag hann också hälsa på min far på sjukhuset. För nej, inte heller gick våra planer på att fira jul med mina föräldrar här i Stockholm i lås. Far blev dålig och det blir Karlskronajul för honom istället. Han fick dock komma hem i går kväll, vilket känns skönt för oss alla.

Julkänslan har dock infunnit sig ändå, om än lite sent. Min lillebror och hans familj är här och firar med oss. Vi bakar julgodis, myser och tar det lugnt. Det blir inga längre blogginlägg, däremot kan jag bjuda på lite julstämning från Resfredag och Fredrikshamn: 

Inga kommentarer: