torsdag 15 oktober 2015

Sol och strand


Mimmi och jag kom precis tillbaka från en strandpromenad med en gnistrande stjärnhimmel. Havet här är så mäktigt, med stora vågor som slår in mot stranden. Det börjar kännas lite ödsligt här, på söndag slår hela stället igen för den här säsongen.

Vi fick riktigt fint strandväder vår sista dag på Riva Del Sole. Imorgon checkar vi ut efter frukost och kör mot Pisa. Vi hade först tänkt stanna hela veckan ut för att  göra en nattkörning härifrån - flyget från Pisa går redan kl 7 på lördag morgon.  Jag är glad att mamma insisterade och erbjöd sig att betala en hotellnatt i Pisa. Skönt att slippa stiga upp mitt i natten för att ge sig ut på vägarna.

Jag är så glad att vi åkte hit, vilken bonus att få sol och uppleva Toskana med så fint resesällskap. Jag är verkligen lyckligt lottad!  

Inga kommentarer: