fredag 25 september 2015

En kul vecka!


Veckorna rasar förbi i ett hiskeligt tempo! "Mina" onsdagar kommer och går, och jag måste åter igen rekommendera konceptet med en egen kväll i veckan. Den här gången var jag lite skärrad efter en incident på pendeltåget (mer om det en annan gång), men resten av kvällen blev desto bättre. Jag mötte upp en kollega på Wienercaféet på Biblioteksgatan för finfika och en uppdatering om det senaste halvåret, typ. Kul att höra lite skvaller om vad som händer på jobbet, men samtidigt skönt att ha lite distans ett tag till. 

Det visade sig att Wienercaféet stängde redan klockan 21, så vi gick vidare till... Riche! Jag sa till L att vi skulle gå dit mest på skämt, men hon var helt med på noterna. Jag vet inte ens om jag har varit på Riche under mina glada ungdomsdagar, redan då kändes jag ganska malplacerad där. Som trebarnsmorsa platsar jag bättre än någonsin, right? Det första som hände var att jag sprang på Anders Timell vid vårt bord. Alltså, bokstavligen sprang på. Ett "oj, förlåt" och ett "hej" senare kan jag konstatera att vi numera är nästan bästisar. När jag kikade på fotona från kvällen visade det sig dessutom att han fastnade på ett par av våra bilder. (Och jag lovar, det var inte planerat!) 

I kväll har jag varit riktigt effektiv och lagat storkok plus en massa kakor till Sebbes och Nellys födelsedagar i oktober. Kan det ha att göra med att jag var ute och sprang i går och helt plötsligt känner mig som starkast i hela världen? Förmodligen. Träning är verkligen medicinen mot det mesta.

3 kommentarer:

Unknown sa...

haha. HAr aldrig varit på RIche heller eller sprungit över Anders TImell. Någon gång så kanske..

Monica sa...

Efter den här helgen kan jag kontra med att min gamla kompis från Philly jobbar som skolbiblioteksmamma med... Jennifer Garner! De är "not friends, but friendly". Riche och Santa Monica, det är där man ska hålla till om man gillar kändisar.

Annika/Resfredag sa...

Det är en tidsfråga Katarina!

WOW MONNAH! JENNIFER! Berättade hon inte allt om senaste nanny-skandalen??