torsdag 24 september 2015

Tiden går


Under helgen som gick var jag inne på Söder tillsammans med "kusingänget". I själva verket är det både kusiner, kusinfruar och systrar inblandade i de där regelbundna träffarna, men kusiner är en bra sammanfattning. Vi åt på Vapiano, gick en långpromenad genom ett vackert Söder och slutade kvällen med glass i min kusins lägenhet. Hittade en gammal bild från en annan av de där träffarna, för fyra år sedan. Då hade Julia inget hår, men jag hade desto mer. Jag upplever att mitt hår är betydligt tunnare nu efter tre graviditeter. Alltså, varför blir håret påverkat av en graviditet? Hormoner?

Jaja. Klockan på min armled är i alla fall densamma. Den fick jag av min familj när jag fyllde 30, en Lacoste-variant inköpt av mig själv på en flygplats i Portugal. Det är förmodligen min bästa present någonsin, på delad plats med Vagabonds reseskrivarkurs. Den tipsade jag också om, den gången till jultomten aka Tobias. Jag är helt enkelt en fena på att välja ut toppenpresenter till mig själv.

När vi ändå är inne på det - vilken är den bästa presenten ni någonsin fått? Och om ni inte har fått den, drömpresenten, vad önskar ni er? Jag drömmer om en resa av något slag. Det vore kul att bara dra iväg någonstans, utan att själv vara insyltad i planeringen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Min Parisresa när jag fyllde 30 :) Fint kort!

Ikas USA sa...

Oj, svårt. Det första jag kom att tänka på är canon kameran som jag fick i examenspresent:)

Emma sa...

Jag fick en ögonlaseroperation i kombinerad julklapp, födelsedagspresent och examenspresent för snart 8 år sen. Helt klart min bästa present någonsin.

Monica sa...

Min Canon, första digitala systemkameran, i 35-årspresent.

Annika/Resfredag sa...

Åh vad kul att läsa om era bästa paket! Kameror, resor och ögonlaseroperationer verkar vara heta presenttips!