lördag 25 juli 2015

Very berry


Många klagar på den svenska, hemska sommaren i år, men jag tycker den är helt okej. Det beror på flera faktorer, en av dem är att vi faktiskt tjuvstartade med 10 dagars strålande sol i Marbella i början på juni. Dessutom har jag en 9 månaders bebis att springa runt efter, som föredrar lite "lagom" väder. Jag har spenderat i princip hela juli ute i Karlskronas skärgård och upplever att vi har haft ganska okej dagar vädermässigt. Det är nästan alltid bättre väder här ute än inne i Karlskrona - den friska skärgårdsluften verkar ha en bra effekt på trista regnmoln.

Men, i dag klarade inte ens vi oss. Regnet har vräkt ner hela dagen och på förmiddagen hade vi ett rejält åskoväder. För att behålla sommarkänslan gjorde jag frukost med alla bär jag kunde hitta här i kylen. Blåbär från fars hemliga gömmor i Klackamåla, jordgubbar från mina föräldrars fina odling - och så hallon och vinbär från trädgården. Det är nästan oförskämt lyxigt att starta dagen så här!

Inga kommentarer: