onsdag 25 mars 2015

Påskfeeling
Alltså, det är knappast Trendenser-nivå, men i dag fick jag ett ryck och gjorde en insats på vår uteplats. De trötta ljungkrukorna hade gjort sitt, nu var det dags för lite vårfärger och påskfeeling! Varje dag efter hämtningen går Julia och jag förbi en fin blomsterbutik som under ett par veckor har skyltat med påskblommor. Jag blev inspirerad och köpte några krukor påskliljor, tänk vilken skillnad det gör med humöret med lite fina färger! Sebastian och Julia la dit äggen och fixade påskfjädrar - och vips var det påsk hemma hos oss. Barnen blev så inspirerade att de fortsatte pysslandet här hemma, nu sitter de och klipper påskkycklingar så det står härliga till. Själv ska jag försöka ge mig på ett nytt recept igen när jag ändå har ångan uppe.

2 kommentarer:

Monica sa...

Välkommen! Så fint det blir nu.

Annika/Resfredag sa...

Tack. Fast fick lite backning på att jag inte tog bort krukorna från blommorna (alt täckte över dem med jord.) Hehe, jag har en bit kvar att gå innan jag är trädgårdsexpert tydligen.