fredag 27 mars 2015

Första joggingturen på eviga evigheter

Efter graviditeten har jag skyndat långsamt vad gäller träningen. Det har varit viktigt för mig att först och främst klara av alla nivåer i mammamageappen (jag rekommenderar alla kvinnor som har varit gravida att ladda ner den!). Jag har också gått många och långa promenader med Nelly i barnvagnen. Nu har det gått fem månader sedan jag fick barn, och min kropp kändes redo att ge sig ut på första joggingturen sedan... ja, jag vet inte när! I onsdags grävde jag alltså fram mina träningstights från garderoben och gav mig i väg med podden "Serial" i hörlurarna. 30 minuters sakta jogg utan att stanna en enda gång. Och vet ni? Det kändes jättebra! Det finns massor av förbättringspotential, såklart, men både styrkan och konditionen var betydligt bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Hej löpträning, jag har saknat dig!


(Jag använde också min rosa "Lofsian"-buff för första gången som skyddade halsen gott från Nynäshamns kalla havsvindar.)

2 kommentarer:

Louise sa...

Heja heja!

Annika/Resfredag sa...

Och i morse blev det träningscykel. Nu händer det!