fredag 27 februari 2015

Resfredag: Taiwan, Boudin och att ändra namn på flygbiljetten

Jag har precis tillbringat ett par timmar framför datorn och googlat på "Att göra i Taiwan" / "Things to do in Taiwan". Jag kan direkt konstatera att Taiwan inte alls verkar vara ett speciellt vanligt resmål för oss svenskar, vilket gör att vår resa dit känns extra spännande! Jag har redan lusläst det min bloggkompis Towis har skrivit om landet, men utöver hennes inlägg är det ganska skralt om resereportage. Min bästa kompis sambo har jobbat i Taiwan under flera omgångar, så i veckan som gick satt jag med pennan i högsta hugg och frågade ut honom om bra tips på saker att se och göra. Resan närmar sig med stormsteg, den 17 april är det dags för mig och Nelly att flyga dit tillsammans med våra vänner. Hög tid att spika något slags schema med andra ord!

Boudin sourdough

I övrigt har jag hunnit uppdatera Resfredag både en och två gånger den senaste tiden. Här är inläggen för er som vill klicka er vidare.

Surdegsdrömmen Boudin Sourdough (om bästa brödhaket i San Francisco)

Att ändra namn på flygbiljetten (praktiska tips som kan vara bra att känna till)

3 kommentarer: