onsdag 4 februari 2015

Resfredag: Mallorcaguide

I fredags skrev jag ett inlägg på bloggen Resfredag om den nylanserade sajten Mallorcaguide.se som min och Tobias gemensamma vän Fredrik Norrbin är med och driver. 2011 drog Fredrik med sin familj (sambo och 2 barn) till Mallorca, ungefär i samma veva som jag och Tobias åkte till Thailand. Våra familjer hade ungefär samma funderingar minns jag, att lämna kalla Sverige, testa något nytt - och helt enkelt skapa lite mer spänning i livet. Det där livet är numera vardag för Fredrik och hans familj, som trivdes så bra att de blev kvar på den omtalade ön. Fredrik startade upp en egen firma och verkar inte alls ha några planer på att komma hem igen.

Om jag är avundsjuk? You bet. Å andra sidan finns det nu ännu en anledning för mig och Tobias att åka till Mallis för att hälsa på!

Klicka här för att läsa hela inlägget "Mallorcaguide" på Resfredag.

Bild lånad från Mallorcafastigheter.