torsdag 5 februari 2015

Grön smoothie med spenatJag trodde aldrig att jag skulle haka på trenden att slörpa gröna smoothies, men nu är jag fast! Den senaste veckan har jag tillbringat mycket tid vid internet för att försöka hitta bra och näringsrika recept att skämma bort mina föräldrar med. Mamma berättade att ingefära är bra för "typ allt". Efter att ha köpt hem en stor bit ingefära skred jag till verket. En av favoriterna från veckan som gick var den här gröna smoothien. Hjälpes vad god den var, en riktig energismoothie! Receptet hittade jag på ICA:s hemsida.


Recept Grön smoothie

 • 1 banan
 • 1 avokado
 • 2 cm ingefära
 • 5 dl ekologisk äppeljuice
 • 3 msk krossat linfrö
 • 70 g spenat
 • en nypa salt
Gör så här:
 1. Dela banan och avokado i bitar.
 2. Riv ingefära.
 3. Mixa allt.
 4. Drick och njut!

Inga kommentarer: