lördag 14 februari 2015

Glad alla hjärtans dag!


I går kväll var vi barnvakter åt våra vänner, som lyxade till det med trerättersmiddag på Nynäs havsbad. De passade på att sova över hos oss hela gänget, det är väl inte så ofta man kör så långt som till Nynäshamn...

Det bästa jag vet är lyxiga frukostar och Valentine gav såklart en extra anledning att börja morgonen med lite fix utöver den vanliga havregrynsgröten. Nybakade scones, smoothies och varm choklad med vispgrädde - ah så ljuvligt! Efteråt var jag och min kompis F mer än redo för en långpromenad längs havet.


På barnens frukostbord var det också fest, med barnens egenhändigt fixade "Alla hjärtans dag-mackor". Jag hittade inte mina pepparkaksformar, men kidsen fick fria händer och fixade det ganska bra ändå. 

I kväll väntar ett gäng Homeland-avsnitt. Med tanke på att vi var uppe till typ 2-snåret i natt och tittade på "The Butler" (JÄTTEBRA film, se den!) är jag lagom mör i kroppen. Jag är verkligen inte van att vara uppe så sent längre...