söndag 15 februari 2015

Den Stora Rensningen
Jag tänker minst en gång om dagen att jag borde ta itu med Den Stora Rensningen. Främst i barnens rum, men också i diverse garderober, skåp och lådor. Vi har så mycket GREJER! Jag får nästan panik över alla grejer man släpar hem. Vi flyttade ju ganska nyligen och har bott i det här huset i mindre än ett år. Och jo, visst gjorde vi en stor utrensning i samband med flytten. Fast vi är långt i från färdiga. Jag är ju föräldraledig och borde ha all tid i världen att fixa med sånt här. Eller? Sanningen är att jag har tid. Jättemycket tid! Men någon vidare lust att ta itu med rensningen, det har jag absolut inte. Jag väntar fortfarande på att något mirakel ska ske och att det ska hända av sig själv.

Vad gäller barnens rum är det totalt överbelamrat av leksaker. Men, i slutändan leker de nästan bara med... lego. De kan sitta i timtals, både Sebastian och Julia. Flyttkartongerna (!) med Playmo som Tobias köpte på Blocket för ett par år sedan är totalt ointressanta. Julia leker en hel del med sina dockor också, men när det kommer till kritan får de svårt att konkurrera med legot.

Den här veckan har jag typ en sak inbokad på hela veckan. Kanske är det dags för den där rensningen ändå. Suck.

Inga kommentarer: