fredag 13 februari 2015

Resfredag: Amsterdam specialDen här veckan har jag drömt om att boka en weekend senare i vår. Det vore fint att åka iväg fredag-söndag med Tobias (jo, lillan får såklart också följa med. Vi sitter liksom ihop.) Jag försöker övertyga Tobias om att Paris är en bra idé, men han verkar inte jätteövertygad. Ge mig några veckor till så är han nog med på tåget. Någon som däremot inte var svårövertalad att dra iväg på en weekend förra våren var min kusin Victoria. Hon och jag njöt av ett par härliga dagar i Amsterdam, och blev så nöjda att vi båda hoppas kunna åka dit igen. Nu, nästan ett år senare, har jag äntligen satt i hop en liten miniguide på två delar. Vill ni läsa hittar ni dem här:


Både jag och Victoria var gravida och tog tillfället i akt till många och långa fikor under vår sightseeing.

Vondelpark, holländarnas motsvarighet till "Central Park".

Pommes med majonäs. Inga konstigheter i Amsterdam.

Inga kommentarer: