fredag 20 februari 2015

Fyra månader


Jag är fortfarande i föräldrafasen där man håller koll på hur många månader Nelly är. Och just i dag är det fyra, hurra! Hon är verkligen en glad och social prick, sover i princip hela nätterna och älskar att få uppmärksamhet, Om ett par månader ska jag undersöka huruvida hon har ärvt mina vagabondgener eller inte - då åker nämligen hon och jag med ett par vänner till Taiwan. Tjohoooo!

4 kommentarer:

Monica sa...

Just det, det var Taiwan ni skulle till! Öva på tryckutjämning innan. :D Vi hade ett par lite större barn som skrek och skrek och skrek på resan mellan SLC och Parin. Har aldrig varit med om något liknande. Det verkade som att de trissade varandra eller något. Bebisen två rader fram ammade, sov och såg söt ut.

pilla sa...

Taiwan är grymt! Du kommer storgilla det och säkerligen Nelly också.

Towe sa...

Ja jag älskar ju Taiwan som du vet. Och så söt hon är lilla Nelly!

Annika/Resfredag sa...

Jag ska amma järnet Monnah!
Kul Pilla, tar gärna emot lite tips från dig.
Tack Towe! :)