tisdag 17 februari 2015

Anders Borg och Dominika Peczynski!?


Den nyheten hade nog ingen sett komma!? Jag vet att jag läste en intervju med Anders Borg för några år sedan där jag reagerade på vilken fin relation han och hans fru verkade ha. Borg flyttade tydligen ihop sin (blivande ex-)fru Sanna när han bara var 16 år. De har tre barn tillsammans. Efter att ha läst intervjun funderade jag på hur det ens är möjligt att ha ett fungerande äktenskap när man är finansminister och har sitt boende med fru och tre barn på en gård strax utanför Katrineholm. Svaret är att det tydligen funkar sådär.

Min första reaktion på nyheten? "Så typiskt män". I går hade jag scenariot ganska klart framför mig. Anders Borg jobbar som finansminister i Sverige med allt vad det innebär = arbete typ dygnet runt. Frugan drar hela det tunga lasset hemma med att få vardagen att gå ihop. När Borg till slut avgår som finansminister för att kanske göra verklighet av sin dröm (enligt en DN-intervju från 2011 är rubriken "Jag drömmer om att vara hemma mera") är det liksom inte kul längre.

Borg inleder en relation med en av Sveriges skandaldrottningar (för har man varit med i Army of Lovers och inblandad i att driva otrohetssajten Victoria Milan kan man väl ändå få benämnas som just en sådan). I går blir det officiellt för svenska folket, och Borg uttalar sig skriftligt i Expressen: "Man kan inte alltid styra över känslor". Nej, och tydligen kan man inte alltid styra över det man/män har mellan benen heller. (Och jag är förresten helt säker på att det var ringen i örat som avgjorde saken för Dominika.)

Den här nyheten påverkade mig så mycket att jag faktiskt drömde om Anders Borg i natt. Jag och lillan skulle åka tåg ner till Karlskrona, och han visade sig sitta på sätet bredvid oss. Han var precis hur trevlig som helst och berättade glatt om sin nya kärlek. Han verkade väldigt lycklig! När jag vaknade var de förutfattade meningarna nästan borta. Tänk om hans (blivande ex-)fru var hemsk att leva med? Tänk om... Äh. Hur som helst är det alltid trist med skilsmässor, inte minst för barnens skull.

För övrigt skrattade jag gott åt de här 9 reaktionerna från Aftonbladet.

7 kommentarer:

Monica sa...

Nej, hur ska vi veta hela historien bakom denna relation? Det är så lätt att döma.

Anonym sa...

Killar är duktiga på att vara offret. De har drömmar, ambitioner, känslor, behov och oftast står detta tråkiga familjelivet i vägen. Deras lösning: skita i allt och alla för att man bara lever en gång!
Varför ska man kämpa när enklast är att dra med svansen mellan benen?

Tyvärr är det många kvinnor som känner sig speciella och unika när män lämnar familjen för deras skull. men en gång svin alltid svin ...

Annika/Resfredag sa...

Ja, det är lätt att döma Monnah. Och Anonym, jag tror iofs inte att män är ensamma om att vara duktiga på att vara offret. Jag har sett många exempel där det är tvärtom också. Men visst är det oftare man hör om "sviniga män" än "sviniga kvinnor"...

Anonym sa...

OM hans blivande exfru var fullständigt horribel att leva med, hur kan det då komma sig att Anders inte har fått ändan från soffan på 30 år? Och hur kan det komma sig att Anders ljuger i media om hur fantastisk denna horribla fru är att leva med?

Nej, det går inte att bortförklara otrohet. En man som säger sig ha kristna värderingar - men sen inleder en relation bakom ryggen på sin fru.

Nu får barnen tyvärr betala priset. Kul att gå till skolan när klasskamraterna har läst i tidningen vilket spännande liv farsan har levt bakom ryggen på barnens mamma..

Annika/Resfredag sa...

Anonym, otrohet är och förblir vedervärdigt. Dessvärre är det, som du skriver, ofta barnen som får betala priset.

love sa...

zzzzz2018.7.24
prada handbags
christian louboutin shoes
coach factory outlet
cheap jordans
bottega
converse shoes
pandora jewelry outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots clearance
ralph lauren uk

Unknown sa...

www1008
giuseppe zanotti
adidas nmd
louboutin shoes
ralph lauren polo
pandora jewelry
jordans
valentino shoes
louboutin shoes
reebok outlet
pandora charms