torsdag 8 januari 2015

Fyra verktyg för att lyckas 2015För ett tag sedan köpte jag ett etui som innehöll fyra färgglada anteckningsböcker. Eftersom min inbundna dagbok, inköpt i en smal gränd i Istanbul, numera är fullklottrad med tankar från 2013-2014 är det dags för något nytt. Jag kommer framöver att köra fyra olika spår, i fyra olika böcker (tidigare var allt samlat i dagboken):

1. MÅL OCH DRÖMMAR. Jag och Tobias har fyllt det första uppslaget med en ny treårsplan. Vår gamla "löpte ut" nu vid årsskiftet. Och ja, lillan stod med som en punkt i den gamla planen - dock med ett litet frågetecken bakom.

2. DAGBOK. En klassisk dagbok som i kronologisk ordning redogör för vad som pågår i mitt liv och huvud. Boken kommer väl till pass just nu, då jag och hela min storfamilj går igenom en jobbig period orsakad av sjukdom.

3. BLOGGEN RESFREDAG. Jag har storslagna planer för bloggen, och behöver ibland få ner de där planerna på pränt. 

4. RANDOM THOUGHTS. Tänkvärda citat, goda råd, visdomsord, you name it! Här är det fritt fram att klottra. 

Jag gillar papper och penna. iPhone-anteckningar i all ära, men det känns liksom mer "äkta" så här. Nu när jag har verktygen gäller det bara att ladda med den arbetskraft som krävs för att genomföra alla projekt, drömmar och planer som tar form i anteckningsböckerna.

3 kommentarer:

Monica sa...

Vad duktig du är! Jag har bara bloggen och så min dagbok som mer är en collagebok som jag skriver och tänker i när saker och ting blir riktigt tuffa. Den ger tyvärr inte bilden av att mitt normala liv och jag tänker ofta att jag antingen borde skriva ut bloggen eller skriva mer ofta i min privata dagbok. Bra idé med fyra olika!

Anonym sa...

Finns det frågetecken i nya 3årsplanen?/P

Annika/Resfredag sa...

Peter, bara utropstecken! :)