fredag 9 januari 2015

Fars finlunchDet är konstiga dagar vi lever i. Hemska terrordåd i Paris och min mamma inlagd på sjukhus. Men, det finns en del ljusglimtar också! Som fin bjudlunch av far och pyjamasbyxor på ICA. Så här skrev jag på Facebook igår:

Fördelar med att åka "hem" till Sturkö:

1) Jag kan åka till affären iklädd pyjamasbyxor utan att någon tittar snett på mig. (Eller...!?)
2) Jag får avnjuta fars havregrynsgröt tillsammans med ost/marmelad-mackor till lunch.
3) Kaminen ger mig chansen att ostört leka proffseldare, en titel min syster Tina annars helst lägger beslag på.

3 kommentarer:

Monica sa...

Jag läste just att folk som äter havregrynsgröt en gång om dagen lever längre än andra. Som vanligt går det inte att lyssna på någon annan än sin egen kropp. Min mage vill inte ha mjöl eller mjölk. Nu efter jul vet jag det mer än någonsin!

Louise sa...

Min pappa lagar också havregrynsgröt varje dag, men då oftast till frukost. En till grej att lägga till listan på likheter.

Tänker på er massor! Kram

Annika/Resfredag sa...

Jag lyssnar på min kropp som skriker GODIS! Och Louise, i 99 fall av 100 äter han gröt till frukost, men igår sov vi så länge att frukosten blev lunch... :) Kul att de är så lika. Kram