lördag 27 december 2014

Stjärnfall och skidtalanger


Dagarna springer förbi så fort, alldeles för fort! I morgon är det dags att åka tillbaka till Stockholm igen, efter en fantastisk vecka tillsammans här i Sälen. Barnen fortsätter att imponera med sina skills i skidbacken (TACK OCH LOV verkar det som att Tobias gener är starkare än mina just i detta avseendet). Det här är andra året vi firar jul tillsammans i Sälen med Tobias familj, och jag kan tänka mig att det blir fler gånger framöver. Mysfaktorn i att sitta i en stuga på kvällarna med snön som singlar ner utanför? Högsta skulle jag säga.

I går var vi ute på en promenad precis efter midnatt. Stjärnhimlen visade sig i sin fulla prakt, och det kändes som att stjärnorna var så nära att jag hade kunnat plocka ner en om jag hade velat. När vi hade gått en bit ut på skogsvägarna fick jag ynnesten att uppleva ett stjärnfall. Jag hade nästan glömt magin i det. Vad jag önskade mig berättar jag inte - men jag känner på mig att 2015 kommer att bli ett riktigt fint år på många sätt.

3 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Underbart!
Och visst är det grymt att sätta kidsen på skidor - innan de hunnit fatta att det är läskigt. :)

Monica sa...

Jag såg också ett stjärnfall härom kvällen! Det är så fint. Om nu själva magin ligger i känslan eller om det verkligen går att önska något låter vi vara osagt. :D

Annika/Resfredag sa...

Verkligen Lisa! Såg era bilder också, det ser jättehärligt ut.

Monnah, kan tänka mig att det var en mäktig syn över bergen!