söndag 21 december 2014

Resfredag: Ditt 23:59-ögonblick (Tävla med Booking.com)

Snart har ännu ett år gått, och det är dags att börja fundera på nyårsafton. Våra planer är inte spikade än, förmodligen kommer vi att fira här hemma i Nynäshamn tillsammans med goda vänner. Jag ser fram emot årets sista 23:59-ögonblick. Ni vet, den där magiska sekunden då ett helt år ligger bakom en, samtidigt som nästa väntar som ett oskrivet blad. Drömmar som ska drömmas, planer som ska smidas, och framför allt, resor som ska resas. 

Booking.com vill nu få dig att dela med dig av dina drömmars 23:59-ögonblick. Genom att göra så har du chansen att vinna en fullt betald resa för två till ett av de 24 lyxhotell, fördelade över 24 tidszoner, som tagits fram för att fira nästa nyår. Om jag kommer att tävla? Oh yes, och det tycker jag att ni också ska göra!

Så tävlar du: Dela på Facebook eller Twitter under hashtaggen #bookingNYE + @bookingcom (max 140 ord) med dig av vilket av de 24 hotell som Booking.com listar och berätta varför du skulle vilja tillbringa ditt 23:59-ögonblick just där. Vinnaren har sitt livs resa att se fram emot och kan påbörja 2016 på absolut bäst möjliga sätt. Läs mer om tävlingen på www.booking.com/NYE.Mitt 23:59-ögonblick firades in med en då ettårig Jullan på en strand i Thailand... 


... smyckad med magiska lyktor i träden och


... sprakande fyrverkerier över Andamanhavet. Nästa år? Tja, varför inte påbörja ett nytt år i paradiset aka  Samoa. Som sagt, drömmar är till för att drömmas.

Inlägget är skrivet i samarbete med Booking.com.

Inga kommentarer: