söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!

Nyårsafton firade vi med trerättersmiddag på stranden tillsammans med vänner och familj på "Slow Down". (Kändisspotting på middagen var Jens Orback och Jenny Kallur. Jaja, ska sluta tjata om det där nu...)


Vi väckte lilleman vid tolvslaget, och en yrvaken Sebbe kunde "ooooha" och "ahhhaa" i takt med att fyrverkerierna exploderade över Andaman-havet.


Nyårslöften i år? Tja, det där med att träna/äta rätt och allt sånt känns lite uttjatat. Tänkte försöka mig på att äta mer godis och träna mindre, men det kan väl aldrig sluta lyckligt!?


Grann-restaurangen "Time for Lime" har ett träd som jag älskar. Skenet från de gröna lyktorna i trädet är magiskt.


Kusin-mys med Zacharias i hängmattan. Under 2012 ser vi fram emot att hälsa kusin # 4 på Tobias sida välkommen. Än finns det plats i hängmattan för en hel drös kusiner till!


Att sluta 2011 och börja 2012 på en strand i Thailand, med min man bredvid mig, kan det bli bättre än så?


Stefan underhöll med några låtar, vilket såklart var mycket uppskattat. Han är grym.


Jag var i full gång att fota fyrverkerierna, när de här killarna plötsligt ställde sig framför kameran och ville vara med. Såklart de fick, de är ju vrålsnygga!


Julia är typ en kopia av sin farmor som bebis. Det bådar gott, farmor är nämligen supersnygg! Jag ser nästan ingenting av mig själv i Julia (eller jo, det skulle vara förkärleken till allt som smakar sött...)

Gott nytt år på er! Hoppas 2012 blir allt ni önskar, och lite till. Se till att förverkliga de där drömmarna ni har, varför skjuta på dem?

7 kommentarer:

runwaytoadventures.com sa...

Gott nytt år! Vilket härligt firande!

Monica sa...

Härligt att få vara med! Våra nya grannar såg till att hålla traditionen med massor av fyrverkerier igång. Stort hus, stor plånbok eller vad det nu är man säger. Kram!

Anonym sa...

kusin Annica säger: GoTT Nytt År! Vad härligt Ni har det! Kul att du delar med dig. Kram.

Anonym sa...

Underbart!
Gott Nytt År! Kram Sigrid

Linda N sa...

Härligt!

Louise sa...

Underbart att få snylta på era äventyr! Och va snygga ni är, du passar perfekt bland de vackra o kända Aniika ;) gott nytt år!!

Magnus sa...

Det låter för bra för att vara sant, jag tror jag tar mig över för att kolla sanningen i detta :-)