måndag 24 november 2014

Vinn en städning!


"Hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma."

I dag är det en månad kvar till julafton, och jag antar att er almanacka börjar fyllas upp med adventsmys, middagsbjudningar, luciafirande och släktträffar. Underbart på alla sätt och vis, jag älskar december, men... Om man kunde leja bort städningen inför alla dessa bjudningar vore december ännu roligare. För ett tag sedan fick jag testa en städning från städföretaget Helpling som nyligen startat verksamhet i Sverige. Det kändes hur lyxigt som helst att komma hem till ett nystädat hem. Så, jag hörde av mig till Helpling och frågade om jag möjligtvis fick tävla ut en städning enligt deras grundprogram (ca 3 timmar) till någon av er läsare. Och - det fick jag! Fler än jag lär ju önska sig en städning inför jul.

För att vara med och tävla vill jag att du i en kommentar till detta inlägg svarar på följande frågor:

1. Inledningstexten till detta inlägg kommer från en välkänd film. Vilken?
2. Skriv en motivering till varför just du ska vinna en städning?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 1 december 2014. Vinnaren utses av mig och presenteras i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Lycka till med tävlandet! Tävlingen är nu avslutad, tack till alla som var med och tävlade. Vinnaren blev Jeanette, grattis! Hör av dig till mig på aniika (at) spray.se med dina kontaktuppgifter. 

Observera att Helpling inte har täckning i hela Sverige. För att vara säker på att kunna utnyttja vinsten kan du skriva in ditt postnummer på Helplings startsida för att se om tjänsterna erbjuds i ditt område. 


Tävlingen sker i samarbete med Helpling.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Askungen
Skulle älska att få lite städhjälp. Ska ha både barn m respektive och föräldrar (en sjuklig) här under julen.
Själv sjukskriven m 4 diskbråck (nacke och rygg).
Hade varit UNDERBART!

Ha en fin dag och Tack för att någon får den här chansen!! Vem det än blir!! :)

/Joanna B K

Annika/Resfredag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annelie Lindquist sa...

1. Askungen
2. Jag skulle så gärna vilja ge min svärmor och svärfar en städning (även om där alltid är så fint).
Vet att hon har ont i kroppen o nu varit förkyld. De ställer alltid upp för alla, och här sitter vi i Skåne och har det himla bökigt att kunna hjälpa dem med om så bara små enkla saker.

God jul och gott nytt år!

Towe sa...

Askungen.
Skulle älska att få hjälp med julstädningen och istället kunna umgås med familjen i december. Och vilken dröm att någon skrubbar bakom toaletten, gör rent lister och gör badkaret skinande rent - jag är nämligen en ytstädare och orkar sällan gå ned på djupet :)

Jeanette sa...

Städa är bland det tråkigaste jag vet och vår lilla lägenhet på 55kvm känns kolossalt stor när det är dags att städa den. Med beräknad förlossing 21/12, jul, nyår och födelsedag(allt på två veckor)vore det guld värt att få lyxa till det med städhjälp.

Ja just det, Askungen är svaret :)

Anna sa...

Askungen
Efter två års renovering är första etappen äntligen klar. Tänk att få chansen att vila lite inför jul och allt som händer i december! Kram

David Bergdahl sa...

Askungen
Åh vilken lättnad det skulle vara att i jul få ta emot mina extrem pedantiska svärföräldrar i ett skinande rent hem! Då kan jag och sambon hitta på mysiga saker med kidsen istället för att panikstäda in i det sista :)

Fairy of Inspiration sa...

1.Bästa låten kommer från Askungen så klart!

2. Jag skulle gärna vilja vinna för det är skönt att slippa städa. Men om jag vann skulle jag låta min mamma få slippa en julstädning. Hon har under alla år tagit hand om 4 barn, lagat all mat och städat huset själv. Vecka ut och vecka in. Ibland hjälpte vi till och ibland stökade vi till. Hon dras med hjärtproblem som gör att hon inte orkar så mycket som hon vill nu för tiden. Nu har hon dessutom haft urinvägsinfektion i en månad som inte ger med sig trots penicillin. Jag hjälper så ofta jag kan och orkar men det känns som om lite extra händer skulle hjälpa både mig och henne.

God Jul och en kram till hela familjen!

Anonym sa...

Hej!

1. Askungen
2. Jag skulle bli så lycklig om jag fick hjälp med julstädningen av Helpling! Jag är verkligen inte bra på att städa, jag vet inte varför. Visst kan jag ställa i ordning grejer så att det ser prydligt ut, men skulle verkligen behöva professionell hjälp med att få det riktigt rent och fräscht.

Glad advent och vänliga hälsningar, Anna (annagrevillius@gmail.com)

Ämma sa...

1. Askungen
2. Städning, detta aber till måste som jag tappar all energi för, som tar för mycket tid. Inför julen skulle jag mer än gärna ägna barnen mer energi och tillbringa mindre tid där jag stirrar ner i smutsigt vatten.