onsdag 15 oktober 2014

Städfén Helpling på besök

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om min högsta önskan - den att en matfé skulle flytta in. Den där fén skulle också gärna få ta hand om toaletterna. Maten fick jag laga själv, men drömmen om en städfé slog in bara någon vecka senare. En kontaktperson från Helpling hörde av sig och undrade om jag möjligtvis ville testa en städning genom deras nylanserade affärsverksamhet i Sverige. Eh, jag behövde tänka i cirka noll sekunder. Jag gick in på hemsidan och bokade en städning typ samma dag, och blev ihopkopplad med en tjej som idag kom och gjorde underverk med vårt hus (allt funkade jättesmidigt, från bokning till städning). Lyckan i att ha ett nystädat hus - förstår ni hur glad jag är i kväll? 

Nu är alltså huset i tiptop, matlådorna ligger i frysen, och bebisen... ligger kvar i magen. Hörrdu Lillasyster, nu kan du i alla fall inte skylla på att din blivande bostad är stökig. Du är välkommen hem!

Sovrummet med tapeterna som vi till slut bestämde oss för att ha kvar, trots att de är långt ifrån "jag".

Canvasmålningarna vi beställde i Thailand är äntligen inlämnade för uppspänning (det tog oss 2,5 år), 
och verkar bli klara nästa vecka!

Det känns fortfarande lite sterilt i vardagsrummet utan tavlor, Men hey, vi har "bara" (?) bott här sedan i april...

(Inlägg i samarbete med Helpling.)

Inga kommentarer: