onsdag 24 september 2014

Min högsta önskan?


Det är att en matfé flyttar in hos oss och trollar fram middag varje dag. Hon får gärna diska efteråt också. Och, när hon ändå håller på, kan hon få skura toaletterna.

På fredag är vi bjudna hem till kompisar på middag. Jag pratade med värdinnan idag, som undrade om vi möjligtvis hade några specifika önskemål om mat. Mitt svar: - "Vad som helst! Förutom köttbullar och fiskpinnar..." Låt mig komplettera icke-önskelistan med snabbmakaroner och risgrynsgröt i tub så kanske ni kan ana vad jag har åstadkommit för måltider under de senaste veckorna.

(Jag kan tillägga att vår Sebbe är världens mest tacksamma att laga mat till. När jag för femtioelfte gången dukade fram snabbmakaronerna och biffarna utbrast han idag - "ÅH VAD GOTT", medan Julia suckade och muttrade - "Inte nu igen..."

2 kommentarer:

Monica sa...

Hehe. Synd att jag bor så längt borta...

Annika/Resfredag sa...

Japp. Vi saknar vår barnvakt/allt-i-allo! :)