lördag 11 oktober 2014

Resfredag: Kryssning i Karibien - Del 3. Maten och aktiviteterna ombord

Japp, ni får stå ut med ännu mer resor på bloggen. Nu när jag är för tjock för att resa själv, kan jag ju alltid drömma mig tillbaka till de resor som jag faktiskt har gjort. I går publicerades tredje och sista delen i min serien om att kryssa i Karibien på Resfredag.

Jag har två olika vänner som inom kort ska ge sig ut på havet för att kryssa i just Karibien. De kommer båda att köra samma rutt som vi gjorde, dvs. Miami - Haiti - Jamaica - Grand Cayman - Mexiko - Miami. Lisas resa tillsammans med familjen kommer ni säkert att kunna följa på hennes blogg. Min andra kompis åker iväg på bröllopsresa någon gång efter nyår. Jag kan bara gratulera - de har en fantastisk upplevelse framför sig!

Klicka här för att läsa inlägget på Resfredag.


Inga kommentarer: