söndag 31 augusti 2014

Resfredag: Stockholm Travel Massive

I vanliga fall är det mannen i min familj som står för eventfixandet (han är med och driver ett eventföretag), men senaste tiden är det faktiskt jag som har stått för just den delen.

I våras lunchade jag med resebloggarna Lola och Sofia, och erbjöd mig då att vara med och anordna träffarna för nätverket Travel Massive här i Stockholm (tillsammans med Katja). Sagt och gjort, i fredags höll nätverket sin andra träff på HTL hotels här i Stockholm. Jag tog på mig uppdraget att ragga innehåll till våra goodie bags, och med hjälp av lite ihärdighet och goda kontakter fick jag till slut ihop en bra påse. Kvällen blev riktigt lyckad på alla sätt och vis - och jag ser nu fram emot nästa träff som vi planerar att hålla någon gång i början av nästa år. 
Inga kommentarer: