måndag 1 september 2014

Nedräkning

2012 med barnens kusin lille E. Snart sitter jag där igen med en liten en i famnen!

Ja, jag vet att man ska leva i nuet och allt det där. Men... hur gör man för att tänka på någonting annat än den lilla krabaten som envisas med att leka karate inne i min mage dygnet runt? Tiden släpar sig fram, och jag känner mig trött och tung mest hela tiden. Jag går in i vecka 35 idag, och inser att det inte är så värst lång tid kvar nu. Spjälsängen står uppskruvad sedan länge, däremot har jag inte haft tid att gå igenom alla bebiskläder. De ligger tryggt nedpackade i prydligt märkta flyttkartonger, och lär göra det ett tag till. När jag kommer hem från jobbet finns inte jättemycket mer energi över än att laga mat och hänga med barnen. Är jag på riktigt bra humör blir det något träningspass också. Mina vapendragare i Tjejklassiker-trion har sporrat mig att skriva veckoschema för träningen, och det funkar verkligen. Då blir det faktiskt gjort. Dessutom kör vi löpande uppdateringar i vår lilla facebook-grupp, så det är svårt att komma undan... I kväll stod 30 min powerwalk på schemat, check på den!