tisdag 26 augusti 2014

När jag blir stor...


... ska jag bli sådär härligt pysslig som Underbara Clara, mitt hus ska dekoreras med stilleben matchade i fina lugna pastellfärger, och så ska barnen bara serveras ekologisk mat och vara mest glada hela tiden.

Men fram tills dess kommer livet sannolikt att fortsätta ungefär som just den här tisdagen. Det vill säga en vänlig men bestämd tillsägelse från förskolefröken att Julias regnjacka inte håller måttet, micrade snabbmakaroner och falukorv till middag (gårdagens rester), och ett allmänt kaoshus - utan tillstymmelse av vackra stilleben.

(Fotot är taget på baren som min syster Mimmi fixade ihop i ett nafs inför lillebrors bröllop. Mimmis gener hoppade tydligen över mig.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

I mina drømmar kommer mitt hem också vara sådær pyssligt med smarta løsningar som "Underbara Clara". Men idag ær det jag som serverar upptinad køttfærsssås med nykokta makaroner.. :)

Annika/Resfredag sa...

Bra där, nykokade makaroner är ett steg i rätt riktning! :)