onsdag 27 augusti 2014

En styck djurmönstrad tjockis

Juli, v. 31. Jag och mina trogna följeslagare på utflykt i Kristianopel.
Foto: Monnah

Jag har ca 4 veckor kvar att jobba innan jag går på föräldraledighet. Det motsvarar alltså ca 20 arbetsdagar där jag måste se något sådär representativ ut. Det är ingen lätt uppgift med tanke på vilka klädesplagg min garderob erbjuder just nu. De senaste veckorna har mina leopardmönstrade byxor från H&M fått rycka in som reserv ett par gånger även på arbetstid. De är utan tvekan det mest bekväma klädesplagg jag och min mage äger just nu. Men, jag vet inte riktigt. Mitt jobb som förbundsjurist kräver ibland mer än leoprint. Dessutom misstänker jag starkt att det äldre gardet på kansliet gissar att jag har glömt att byta om från pyjamasbyxorna när jag släntrar in med dessa på...

I morgon blir det dock kavaj och kjol. Jag ska nämligen träffa Ytterst Viktiga Personer på ett Ytterst Viktigt Jobbmöte. Då får brallorna snällt stanna hemma...