söndag 24 augusti 2014

Ett gäng kossor och en sulky från förr


Jag tycker alltid det är intressant att se vad folk har för bakgrundsbild på sina mobiler. Själv har jag haft samma i evigheter nu, kanske dags att uppdatera? Sebbe, jag och morfar på äventyr i Klackamåla - min fars barndomshem. Vagnen är/var en kär gammal favorit som användes flitigt när min lillebror var liten. Dessvärre gav den upp samma sommar bilden togs, och plockades istället isär till någon typ av lådbil om jag minns rätt.

Kossor och sulkyvagnar känns annars ganska avlägset just ikväll. Jag har dragit på mig en tråkig förkylning, och har med snörvlande näsa suttit och jobbat större delen av dagen. Det är en lång vecka framför mig, på torsdag väntar en stor jobbinsats som jag bävar och ser fram emot på samma gång. Det är bara att tuta och köra!

2 kommentarer:

Monica sa...

Det låter som en intensiv vecka! Här har vi precis klarat av måndagen. Det verkar fortsätta gå ganska bra på alla håll och kanter. Skönt att vara hemma. Kram!

Annika/Resfredag sa...

Ja, det ser lugnt och härligt ut hemma hos er! Är så glad att vi kunde komma och se hur ni har det, lättare att relatera till alla bilder nu.