söndag 10 augusti 2014

Hej vardag


Fyra familjemedlemmar tar nu farväl av den här sommaren, troligen den varmaste på länge. En och annan glass har det blivit, precis som det ska vara. Fram tills för en vecka sedan körde jag all-in på glassfronten, men nu är det dags att hitta tillbaka till vardagsrutiner även vad gäller kosthållningen. 

Så, hur ser schemat ut framöver? Jo tack, vi är två heltidsarbetande föräldrar som ska pendla till Älvsjö respektive Stora Essingen från Nynäshamn. Barnen ska gå fulla veckor på förskola/förskoleklass för första gången någonsin, så visst är det omställningar för oss alla. Inget drömscenario det här med pendlingen, men det får helt enkelt gå. Det handlar trots allt bara om ett par månader den här gången, sedan inväntar vi bebisen. Om allt går bra hoppas jag kunna jobba fram till ca 2 veckor före beräknad förlossning, jag hoppas verkligen att jag ska känna mig pigg nog för det. Det här med att jobba över huvud taget förresten, det känns väldigt avlägset. Undrar om jag ens kommer ihåg inloggningen till datorn!?

Inga kommentarer: