lördag 9 augusti 2014

Badfavoriten Muskö
Min man är fantastisk på att hitta bra utflyktsmål. Igår eftermiddag packade vi kylväskan och badkläderna och åkte på upptäcksfärd ut till Muskö. Jag har aldrig haft nöjet att besöka just den ön, men jag lär definitivt komma tillbaka! Efter att ha smakat oss igenom Muskö Sjökrogs glassutbud fortsatte vi mot närmaste badstrand - som verkligen var en fullträff. Perfekta badförhållanden för barnen, lagom djupt och allt det där. Och vattentemperaturen på 24 grader gjorde att till och med JAG gav efter. Jag simmade 500 m och kände mig sådär härligt hurtig som jag har längtat efter. En höggravid kvinna i vatten blir ju hur smidig som helst!

I dag har jag fortsatt att utforska omgivningarna genom en timmes powerwalk på skogsstigar i närheten. Det här med att bo i Nynäshamn är att rekommendera, just sayin´!

Inga kommentarer: