tisdag 12 augusti 2014

Bilköer och fler bebisar!

Foto: Monnah
Finbesöket från i går blir kvar en extra natt på grund av byråkratistrul på ambassaden. Inte så kul för dem, men desto roligare för mig som älskar att ha familjen på besök. Och såklart för barnen då, som fick en alldeles egen utflykt ner till havet med gästerna medan jag roade (?) mig med bilköer på Essingeleden. Suck ja, det här med trafik och pendling är ett eget kapitel för sig. Jag ser fram emot en lång och härlig föräldraledighet, utan bilköer, här i Nynäshamn!

Och på tal om föräldraledighet, grejen att skaffa en liten trea verkar vara helt rätt i tiden. Jag såg precis på Instagram att Cecilia Blankens och hennes Per väntar barn. Grattis får man väl säga! Skönt att höra lite roliga nyheter för en gångs skull, nu för tiden verkar det annars mest vara tråkigheter där ute i världen.

Inga kommentarer: