måndag 7 juli 2014

Sommarlycka


I morgon åker jag "hem" till det här. Sommarparadiset på Sturkö i Blekinge skärgård. Jag mår aldrig så bra som när jag är där. Inga krav, inga måsten. Solnedgångar, hav, solvarma bär och familjehäng - bättre än så blir det inte.

Veckan som kommer är min, alldeles egen. Tobias och jag delar upp semesterveckorna så att vi får en vecka var då vi får göra precis vad vi vill. Jag har undantagslöst valt att spendera min vecka med storfamiljen. Nästa vecka möter jag upp Tobias och barnen i Göteborg för att ta oss vidare till Orust. Härliga tider!

Idag då? Jodå, vi testar livet som 6-barnsfamilj. Vi är barnvakter åt några goda vänner, vilket innebär high chaparal här hemma under det närmaste dygnet. Efter lunchen samlade jag och Tobias mod till oss och tog med alla barnen till Nicksta Camping. En sån här solskensdag kräver bad och vattenrutschkana! Nu har vi bänkat hela gänget i biorummet tillsammans med ett par skålar popcorn och "Det regnar köttbullar". Jag undrar vilka som somnar först - vi eller barnen!?

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

Vilken fin bild! Fantastiska färger!Önskar en fin semester!