lördag 5 juli 2014

Systrar på stan

I går avklarades sista arbetsdagen på ett bra tag, framför mig ligger fem ljuvligt långa semesterveckor! Ledigheten började på alla bästa sätt - igår kväll kom 3 x systrar till Nynäshamn för att förgylla min helg. Sminkning på Make Up Store på Norrlandgatan inne i Stockholm stod först på schemat.


Jag valde en look med sotiga ögon, och insåg i samma sekund som makeup-artisten satte i gång med sin uppsjö av penslar och burkar att jag aldrig någonsin kommer få till en liknande sminkning på egen hand.


Vi skippar "före"- bilden och går direkt på "efter". Fyra av sju syskon samlade på en och samma gång, det händer alldeles för sällan. Jag får ofta akut syskonlängtan och saknar verkligen att ha dem i närheten. 


Efter sminkning, bio och sushi avslutar vi nu kvällen med sedvanlig plockmat, same procedure as last year!