söndag 4 maj 2014

Min man, han kan!


På tal om kändisar och skvallerblaskor, nu har det hänt igen! En rykande färsk leverans med tidningar från London landade hos mig i fredags. Tobias hade fått tipset att köpa en ny ögonpenna, men tog det säkra före det osäkra och gick in i tidningsbutiken istället. Tjohoo (alltså helt rätt val)! Kerry Katona har tydligen fått barn igen, det hade jag helt missat. Tänk att det hade lyckats gå mig förbi.

Skvallertidningar kan för övrigt sammanfatta min helg ganska bra. Jag har känt mig hur seg som helst och inte gjort många knop. MEN! Jag är igång med matlagningen igen. För första gången på jag-vet-inte-hur-länge står ett gäng färdiga matlådor i kylen redo att intas på jobbet. Och vet ni? Det känns fantastiskt. Lycka kan hittas på många plan.

Ha en fin vecka, själv ska jag ladda för både jobbkonferens, 40-årsfirande och fortsatt flyttkartongfrenesi. Det blir bra.

Inga kommentarer: