måndag 28 april 2014

Just nu...

...njuter jag av livet. Av att det äntligen är vår, över att vi äntligen börjar komma i ordning i huset, och över att jag är frisk och mår bra. Det finns såklart saker som kan bli bättre, som jag kan bli bättre på. En av sakerna är att komma igång med matlagningen igen. Då tänker jag bjuda på brunch, och så laga goda och näringsriktiga måltider till min familj. Jodå. Snart. Jag hade ju egentligen tänkt komma i gång idag. Men så blev det en lång jobbdag istället. Och när jag kom hem hade Tobias och barnen redan hunnit äta micromat. Själv kokade jag några ägg och festade till det med fil, banan och flingor. I morgon då? Nja... alltså då har barnen sin körövning, vilket innebär att det kanske blir en runda förbi Donken. Men på onsdag! Oj, på onsdag händer det! Då ska jag äntligen ta mig an några några av era fantastiska tips på snabb och enkel mat. Korvgryta och lax ska lagas i stora lass! Så här kan det inte fortsätta.

Bildbevis på att jag faktiskt kan ställa till med brunchbjudning ibland, när andan faller på.

(Fast bullarna är bakeup från Felix. Någon måtta får det vara.)

2 kommentarer:

Clara sa...

Jag gillar dig som du är! Bakeup-bullar och allt. Man ska ju leva också! ....Och så är jag likadan själv :-)

Annika/Resfredag sa...

Åh, tack Clara! Tänker att det är tur att barnen får ett "riktigt" mål på förskolan i alla fall... :)