söndag 20 april 2014

Lika som bär, not so much

Ja, medan ni andra njuter av sol och uteliv hittar ni mig bland mina kartonger och påsar. Men, det närmar sig. Tur att påskledigheten är generös, det tackar jag för. (Snart ska jag sluta tjata om den här flytten, jag lovar!)

Fast, måste erkänna att vi hade kunnat vara effektivare... Kvällarna tillbringar jag och Tobias i biorummet i sällskap av "Game of Thrones". Igår knäckte vi fyra avsnitt på raken! Det är ju livsfarligt med beroendeframkallande tv-serier. Sist var det Homeland (bara första säsongen, vi hann inte längre). Jag klarar inte av att bara se ett avsnitt i taget, har man tillgång till alla måste man ju se dem!?

Jag hittade för övrigt bilden från mitt studentplakat i en av alla lådor. Trodde att jag skulle få en dotter som såg ut som mig, men nja, vet inte riktigt vad som hände. Den enda likheten jag hittar är hårfärgen...

Mor och dotter. Inte ens samma humör delar vi!

1 kommentar:

Monica sa...

Men söta är ni båda!